KÖZLEMÉNY, ÁLLÁSFOGLALÁS!

Tartalom felhasználási irányelvek

Tartalom felhasználási irányelvek:

A jelen internetes felületen található, külön nem jelölt képek saját szerzői, az illusztrációk pedig saját szellemi tulajdont képeznek!

A tartalom felhasználása más felületeken csak és kizárólag a fejlécben szereplő címen keresztüli kapcsolat felvétellel, vagy a jelen oldal forrás megjelölésével engedélyezett!

Az oldalon szereplő mások általi hozzászólásokért és szabad véleményformálásokért személyes felelősséget nem vállalok!

Köszönöm mindenki megértését.

2013. október 3., csütörtök

Hivatalos értesítés érkezett a kaposvári Városházáról

A mai napon hivatalos értesítést kaptam arról, hogy Kaposvár polgármestere elfogadta bocsánatkérésemet az egyik általam is helytelennek ítélt és törölt közösségi hozzászólásom ügyében. Ez a hozzászólásom rövid ideig volt elérhető Kaposvár polgármesterének facebook oldalán az "500 millió forintos út- és járdafelújításba kezdünk Kaposváron" bejegyzés egyik hozzászólásaként.
 
Ezen üggyel kapcsolatban mai napon megérkezett  az a tájékoztatás Kaposvár város Városháza szóvivőjétől, melyben Szita Károly polgármester úr bocsánatkérésemet elfogadta, s a kommentem miatt tett feljelentést 2013. október 1-jén visszavonta, egyben erről a döntéséről az ügyben eljáró Kaposvári Járásbíróságot is értesítette.

Ezúton is nagyon köszönöm azt, hogy a polgármester úr megbocsátott.
Továbbá ezúton köszönöm minden hatóságnak a pozitív hozzáállását ügyemhez.

(A kép nagyítható rákattintással!)

Kapcsolódó bejegyzés:
Miért nem válaszol a titokzatos feljelentő?

Nincsenek megjegyzések: